Skip to main content

Tényleges és végleges VÉGKIÁRUSÍTÁS!
Ilyen többet nem lesz, mert megszűnünk!
Mindenből utolsó darabok!
25%-30%
kedvezmény minden  kreatív hobby termékünkre.
Csak amíg a készlet tart!

Lassan eljön az én időm is...

Ahogy előzőleg olvashattad, épp egy felújítás közepén vagyunk így családilag. Persze a felújítás alatt elsősorban a nagy volumenű munkákat értjük. Volt itt kőműves, asztalos, üveges és még ki tudja hány mesterember, akik a nagyszabású munkákat elvégezték. Persze azért mi sem tétlenkedtünk és kivettük a részünket, amiből csak lehetett. De ezek a munkák nem annyira a kreatívan dekorálós énemet várták, hanem a simán kreatívat.  Csak hát én főleg dekorálni szeretek kreatívan. Imádom az apró részleteket, amiben mint tudjuk az ördög lakik. Hát lassan eljön az én időm is.
A konyhámban még nincs bútor. Ennek megtervezése nem annyira nagy, de mégsem elhanyagolható és főleg kreativitást igénylő feladat. A férjem közreműködésével szert tettünk néhány régi holmira. Az egyik egy kredenc felső része ( mert az alsó már sok lett volna ), ami erőteljes felújítást igényel. Ha kész lesz, a konyhánk remélhetőleg legszebb darabja lesz. Már előre örülök a végeredménynek. Ami még megdobogtatta a szívemet, az egy retro tejeskanna. Valószínű, hogy "ő" is áldozatul fog esni a kreatív díszítésemnek.

Így néznek ki a szerzeményeink:

    

A kredenc középső íves részébe és az alsó nyitott részbe való üvegeket még szállítás előtt kivettük, de amint kész a renoválás, visszakerülnek méltó helyükre. Egyébként az összes üveg még az eredeti, gyönyörű bemart virág mintával díszítve.

Az ajtó üvege közelről. A minta nem túl jól látszik, de üveget nehéz fotózni.

A kredenc megújulásáról folyamatosan beszámolok majd. Ha érdekel, tarts velem legközelebb is!