Skip to main content

Tényleges és végleges VÉGKIÁRUSÍTÁS!
Ilyen többet nem lesz, mert megszűnünk!
Mindenből utolsó darabok!
25%-30%
kedvezmény minden  kreatív hobby termékünkre.
Csak amíg a készlet tart!

Néhány új termék ismertetője

A Pentacolor által forgalmazott és webáruházunkban újdonságként megtalálható termékekről olvashatsz itt rövid ismertetőt.

3D lakk, 40ml kiszerelésben.
- Kérdezhetnéd, hogy miért ilyen kis mennyiség? Azt gondolom azért, mert kevesebb is elég belőle. Sűrűbb, kevésbé folyékony az állaga, mint a többi lakknak. Ezenkívül elég, ha a kiemelni kívánt mintára kened. De oda érdemes akár 2-3 rétegben is. Vagy egy vastagabb rétegben. A csőrös flakon nagy segítséget jelen abban, hogy közvetlenül a megfelelő helyre nyomjuk a lakkot. Száradás után gyönyörű fényes, átlátszó és kissé domború felületet képez, ezzel fokozva a 3D hatást. Például ékszerek ( kaboson, medál, gyűrű ) készítésénél, de egy-egy dekupázs minta kiemelésénél is kiválóan használható.

Gyöngypaszta, 50ml kiszerelésben.
- Gyakorlatilag minden felületen alkalmazható, hasonlóan a már ismert gélpasztához. Az állaga is hasonló, azzal a külömbséggel, hogy ezt a pasztát az anyagba kevert nagyon apró üveggyöngyök teszik különlegessé. Spatulával, vagy festőkéssel érdemes felhordani és eloszlatni. Az ízlésed és a felhordott anyag vastagsága határozza meg, hogy mennyi gyöngy kerül a felületre. A paszta átlátszóra szárad, de szinezhető is akril festékkel. ( Kép forrása: pentacolor.hu )


Vintage színekben pompázó matt akril festék, 50ml kiszerelésben.
- A már jól ismert és kedvelt matt akril festékek színválasztékát bővítették a vintage stílushoz jól illő színekkel. Hat színből választhatsz: vintage sárga, vintage lila, vintage kék, vintage zöld, vintage szürke és vintage barna.

3D ragasztó paszta 50ml és 3D ragasztó toll 30ml kiszerelésben.
- Az anyag ugyan az, csak a kiszerelés más. Az 50ml pasztát tégelyben kapod. Állaga lehetővé teszi, hogy sablonozáshoz használd. Átlátszóra száradása után az elkészített mintát metál ( dekor ) fólia rásimításával teheted különlegesé. ( Kép forrása: pentacolor.hu )

A 3D toll csőrös kiszerelése segítséget nyújt feliratok, egyedi motívumok, minták készítésében.